Представена публикация

СИНГАПУР - едната половина никога не се вижда!

Скъпи приятели, мина доста време от както съм в Сингапур. . . И аз като съветският журналисти и писател Владимир Цветов, който написа ...

понеделник, 31 декември 2012 г.

Отива си. . .

     Отива си. . . Така както и дойде, така и ще си отиде. С много шум и блясък. Дали пък за това е и от женски пол? Новата година е нещо, което чакаме. Чакаме я и и се надяваме. А после? После, като ни дойде до главата и се чудим как да се отървем от нея. Да, знаем, че с нея остаряваме с още една година. Знаем и, че не можем да върнем времето назад. Но все пак се прощаваме с нея и с това, което не сме успели да постигнем, или което ни е споходило непоканено или пък това, което ни е наранило. И така с една друга "жена", която се нарича Надежда, срещаме следващата година. И всяка година отново и отново. . . Да, изключение правят тези от нас, които имат шанса да са имали една изцяло добра година. Но другите май са повече. . .
     Скъпи приятели, нека Новата година ви донесе много здраве и удовлетвореност от това, което правите! Нека всяка ваша минута е частичка щастие! Нека всяко ваше вдишване и издишане са онези мигове, които бихте искали да споделите с близките си, защото те също са част от вашето щастие!
     Весело посрещане на Новата 2013 година!