Представена публикация

СИНГАПУР - едната половина никога не се вижда!

Скъпи приятели, мина доста време от както съм в Сингапур. . . И аз като съветският журналисти и писател Владимир Цветов, който написа ...

петък, 21 декември 2012 г.

Хайде тогава за последно

Скъпи приятели,
дали пък това не е най-хубавото нещо, което може да ни се случи?
Ето, идва края на света. Но майката Природа не търпи празни пространства, както всички ние много добре знаем и не ни требва жокер. Тоест, ако Свършека на света е след по-малко от няколко часа, то какво ще има на мястото на този свят после?
Значи аз предлагам да се подготвим добре - консерви, хляб едно, друго. ..  Кой както го разбира. Но ние трябва да сме готови.
Чух и друга теория. Също много ми хареса. Както се знае ние сме едно 30, да не кажа 50 години назад от всичко. Значи и "Свършека" ще е по-късничко. От тук следват няколко неща. Първо - щевидим какво е това край на света и ще сме готови, макар и да се съмнява, че след 30, а да не говорим и 50 години, че нас такова ще ни застигне. Нали сме си българи, на нас такова не може да ни се случи.
Второ - ама това е много тъжно - представям си как след 30 или не дай си боже 50 години, на поредните избори с, отново пълно мнозинство, си избираме бате Бойко за министър председател.
Трето - остава ни едничката надежда в Свършека на света да се отървем от всекакви батебойковци, станишковци, сини, оранжеви и пенбени и най-вече от своите си вътрешни проблеми.

Защото, скъпи приятели, ние сме си виновни за всичко! Кой ни кара да търпим? Кой ни кара да мълчим? Кой ни кара да свеждаме главици?

Айде да се свършва, че да се почва!

Еми май това беше всичко. Ще разказвам как съм посрещнал Свършека!

А, весели празници! Макар че, то ние дали ще знаем, че са празници и празници ли ще са ако са в новото начало. . .