Представена публикация

СИНГАПУР - едната половина никога не се вижда!

Скъпи приятели, мина доста време от както съм в Сингапур. . . И аз като съветският журналисти и писател Владимир Цветов, който написа ...

четвъртък, 15 ноември 2012 г.

„Бистришки тигри“ срещу „Роженски мечки“„Бистришки тигри“ срещу „Роженски мечки“

Хора, задава се доста интересен мач! Току що прочетох, че „Бистришките тигри“ на Бате Бойко са предизвикани на футболна среща от „Роженските Мечки“ на доц. Таню Бонев, който е директор на Роженската обсерватория.
Следват няколко въпроса. Първо – защо ще играят? Има ли залог? И на чий  терен ще играят? Ще има ли мач-реванш? И други такива. Ако няма залог, то аз предлагам един. Ако победят „Роженските мечки“ да вземат ОНЗИ един милион лева, който Бате ни Бойко даде за излъчването на родното футболно първенство по телевизора. Нещо повече – да го узакони в парламента навеки. Той това го може за сега. Защо именно това? Ами защото този милион май е излишно даден. Ако бе чак толкова нужно и интересно това първенство щяха да се избият от телевизиите да го КУПЯТ сами!
Така, обаче, ако Бате Бойко мобилизира тигЪрите си и кацайки с правителственият самолет на летището до к.к. „Пампорово“, което той преди това лично ще открие, победи „Роженските мечки“, то аз предлагам да го поканят за член-кореспондент, професор, доктор на астрономическите науки и да му дарят Роженската обсерватория също навеки. Тя става и за лятна вила с подвижен покрив. Мисля, че така е честно.
Остава да разберем кога ще се играе мача за да отидем и ние на стадиона и да викаме за любимия ни отбор този на . . . Вие решете на кой!